چند خبر داغ علمی
توصیهای برای تقویت حافظه
مصرف یك فنجان قهوه همراه با شكر میتواند حافظه را فعال كند و میزان دقت و توجه فرد را افزایش دهد
اگر قهوه و شكر همراه با هم مصرف شوند تاثیر آنها در تقویت عملكرد مغز خیلی بیشتر از زمانی است كه به طور جداگانه مورد استفاده قرار بگیرند متخصصان علوم پزشكی در دانشگاه بارسلونا معتقدند كه هر یك از این دو خوراكی به نوبه خود تاثیر دیگری را بر مغز تقویت میكند به طوری كه میزان دقت و كارآیی حافظه را بهبود می بخشد قهوه البته خواص دیگری هم دارد از جمله اینكه محرك بوده و به هضم آسان غذا كمك میكند، تب بر است، به بدن نیرو میدهد، سردرد را بهبود میبخشد، برای برطرف كردن یرقان مفید است، ادرار آور است، دردهای عصبی را تسكین میدهد، در درمان سیاه سرفه تاثیردارد.ضد عفونی كننده بوده و خاصیت ضد افسردگی هم دارد. قهوه مقاومت ورزشكاران را افزایش میدهد و از كرم خوردگی دندان ها جلوگیری میكند.
مصرف غذاهای پر پروتئین مغز را کوچک می کند
پژوهشگران آمریکایی و کانادایی در مطالعات خود دریافتند مصرف رژیم غذایی سرشار از پروتئین ممکن است حجم مغز را کوچک کند که این موضوع معمولا با بیماری آلزایمر نیز مرتبط است محققان با خوراندن چند نوع رژیم غذایی از جمله غذاهای سرشار از پروتئین به موش های آزمایشگاهی، نشان دادند، مغز موش هایی که غذاهای پر پروتئین و کربوهیدرات کم مصرف کرده اند، 5 درصد از سایر موش ها کوچکتر و رشد منطقه مغزی مربوط به حافظه آنها نیز کمتر از بقیه بوده است محققان احتمال می دهند، خوردن غذاهای سرشار از پروتئین موجب تضعیف سلول های عصبی و نیز افزایش بیماری آلزایمر می شود