همه افراد در گوشه های چشم خود دارای غدد بسیار کوچکی به نام غدداشکی هستند که ترشح مداوم آنها مانع  از خشک شدن چشم ها می شود.با هر بار پلک زدن کمی اشک ترشح می گردد.اگرچشم توسط یک جسم خارجی مثل گردوغبار تحریک شود مایع اشکی بطور خودکار ترشح شده آن جسم را می شوید و دفع می کند.پیاز دارای ماده روغنی فراری است که یک نوع ماده شیمیایی به نام "سولفور" را در خود دارد.سولفور به پیاز بو و خاصیت تحریکی می بخشد.هنگامی که پیاز را خرد می کنید این روغن در هوا پخش می شود وچشم را تحریک می کند و سپس غدد اشکی شروع به ترشح می کنندو باعث اشک ریزش می شوند.